Tot over een maand of vijf

16.10.17


Ik moet echt even goed bedenken waar ik moet beginnen want haha, er is best veel gebeurd sinds eind september.


Het begon allemaal met een mailtje op een ochtend dat ik, ondanks ik op nummer drie stond in de 'wachtlijst,' tóch naar Haarlem mocht verhuizen. Dat is ook precies de plek waar ik dit nu typ: een mini studio op zes hoog. Of dit de één van de beste keuzes van 2017 was? SI. Ik woon niet meer in de getto van Amsterdam, sta toch even snel in het centrum van Amsterdam (al ben ik daar ook al redelijk lang niet meer geweest) en kan ein-de-lijk goedkope wasjes draaien. Ik voel me ook super volwassen wanneer het wasrek vol kleding hangt, maar dat terzijde.

Een andere fantastische keuze dit jaar is het sturen van een berichtje naar een specifiek persoon geweest die ik drie jaar niet heb gezien maar toch een biertje mocht geven op Lowlands. Bovenstaande foto is gemaakt door the boyfriend. 

Afbeeldingsresultaat voor phoebe madness gif

Onze voornaamste gezamenlijke interesses zijn het spelen van mario kart op de wii en het eten van pad thai (grapje). Bijkomend voordeel is dat de wekker af en toe om 05:45 gaat (HAHA NEE) waardoor ik vanochtend om 6:30 een conclusie op mijn toetsenbord aan het rammen was en een powerpoint presentatie voor morgen in elkaar heb gezet (waarna ik heel lang geen school heb) (ik zit nu nog steeds aan dat project en dit typen is eigenlijk ontwijkend gedrag, jwz). 

Punt.

Ik weet dat ik in de vorige log heb geschreven dat ik wil regelmatiger ga schrijven maar ik heb er simpel weg geen zin in, geen behoefte aan. Dus ik gok dat er alleen nog maar foto's online komen wanneer ik op vakantieh ben (geweest) (ik ga binnenkort als het goed is weer naar Hamburg, whoe) - dus bij dezen. Tot over een maand (of vijf). 

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je nu in Haarlem woont (keertje samen koffie?). En jammer dat je minder gaat bloggen. Gelukkig kan ik je mooie foto's nog op Instagram bewonderen. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

OBLIVIATE © 2017
Template by Blogs & Lattes