Nieuwe start #8.5; hustle hard babe.

9.4.17


Nog een twintiger met een blog. (Of voor de lezers die al m'n andere blogs lazen: wéér een nieuwe naam.) 


DO WHAT YOU CAN'T
kijk ook even het filmpje van held Casey.


Ik verspil mijn tijd aan het googlen hoe de beste bubbels te blazen met kauwgom (aan de andere kant, het is wel van toepassing gekomen bij het maken van foto's) en probeer één periode school te leren in drie dagen. Ik ben er zo een ja.

Eentje die constant met heel veel vraagtekens boven het hoofd rondloopt in plaats van brandende lampjes want what-de-fuck moet ik doen met het leven. 
Ik studeer verpleegkunde en ik vind het verschrikkelijk saai (al denk ik oprecht dat het beroep wél super tof is), de uitdaging mist een beetje. Als ik de bios uitloop vraag ik me altijd af of ik niet de grootste fout van m'n leven heb gemaakt door te stoppen met de kunstacademie en droom er nog altijd van om mijn naam in de aftiteling van een film te zien staan. (Eh, nee, niet als actrice nee).

Ik walg ervan dat wanneer je het niet ambieert om voetbalvrouw te worden je moet werken om te kunnen leven en je het moet doen met een karig aantal vakantiedagen. Oh, en het feit dat voetbalspelers meer verdienen dan mensen die in de zorg werken (ja ik betrek het nu even op mijn situatie) zet een soort van projectiele woordenkots ingang die ik jullie zal besparen.   

HAVE GOALS SO BIG, YOU FEEL UNCOMFORTABLE TELLING SMALL MINDED PEOPLE

Dus, deze blog. Ik ga (weer) doen (hopelijk dan, is een goal he) wat ik sowieso wél leuk vind: fotograferen, schrijven - de standaard blogger dingen. (Hopelijk over veel vakanties. Nu kan het nog). Het moment vast leggen dat ik opeens het licht zie en écht wat van het leven weet te maken. Pakken jullie er alvast een mega pot thee bij en lezen jullie gezellig mee? (jk).

En zoals de oude Hawaïanen altijd zeiden: Haters gonna hate (want vind het toch wel eng dit. Moet ik toegeven).

Afbeeldingsresultaat voor ross gif middle finger

Ben fan van Friends, GIFS en - met schaamte - cliché quotes die toch wel enigszins motiverend zijn. 

4 opmerkingen:

 1. JA! Tof dat je terugkeert, ben al benieuwd om je artikels weer te lezen :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat filmpje is echt even de motivatie die ik nodig heb. En ook weer niet, want als niemand me kan vertellen wat ik wel en niet kan doen moet ik ook echt niet op de kunstacademie zitten en horen hoe profs mijn concepten ophemelen of helemaal de grond in stampen. Dilemma. Maar do what you can't is wel even een motto dat ik kan gebruiken de komende tijd. En hoera voor meer van jouw posts, ik steun het plan volledig!

  (het semikorte blonde haar staat je fucking leuk)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh heel tof! Ik vind sowieso dat je heel leuk schrijft! Ik volg je (natuurlijk) ook!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaj, leuk leuk! Ben benieuwd naar je nieuwe artikeltjes. Die foto's met kauwgom zijn trouwens echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

OBLIVIATE © 2017
Template by Blogs & Lattes