VENETIË

2.4.15

Afgelopen donderdag had ik ein-de-lijk een introductie. Ik had er oprecht naar uitgekeken maar vaak zijn deze dagen eigenlijk een beetje zoals de schoenen in de van Haren krantjes; ze zien er op papier tof uit maar in het echt steekt de nepheid van het leer je in de ogen.  Ik ben gewoon een beetje allergisch voor het feit dat de speeches zijn geschreven voor toekomstige idioten en niet voor toekomstige studenten. "De H, die staat niet alleen meer voor Hoger, maar ook voor, beter zoeken." Want nee-hee jongens, de HBO-er is zóveel zelfstandiger dan de middelbare scholier want op de middelbare school, nein, daar waren we pas écht idioten. (Maar hé, eigenlijk heb ik enorm veel zin om weer nieuwe dingen te leren dus niet alles is negatief!)

Anyways, ik was één dag in Venetië en dat was oprecht prachtig.Cliché prachtig met cliché stelletjes die hand in hand op een bruggetje stonden terwijl ik dat bruggetje zónder kleffende mensen erop wou zetten maar dat was dichtbij mission impossible dus ik heb het na een half uur maar opgegeven.  


9 opmerkingen:

 1. Ah, pretty plaatjes! Haha, nice metafoor met die Van Haren schoenen. Ach, introducties vallen toch altijd een beetje tegen? Overdreven gedoe. Hopelijk wordt de eerste schoolweek beter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vorig jaar was mijn intro eigenlijk nog best geinig maar ugh. Maar komt vast inderdaad beter :-) ! Thanks!

   Verwijderen
 2. Iedereen zegt altijd dat Venetië tegenvalt maar dit is zo mooi? Door jouw foto's staat het terug op mijn to do lijst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die fotografiekunsten van jou zijn gewoon geweldig! (#jalooeeers). En je schrijfstijl? TOP JONGE!! Love it x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah Venetië wat ben je mooi! Enne.. na die introductie komt het vast goed ;)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie foto's! Ik ben ook in Venetië geweest deze zomer, voor de tweede keer maar het blijft zo mooi! Alleen door de straten lopen daar is al leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooie foto's! Wat ga je studeren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi anoniempje, dankjewel! Ik studeer verpleegkunde!

   Verwijderen

OBLIVIATE © 2017
Template by Blogs & Lattes