KOFFIE MAAKT VOLWASSEN

10.11.14
Vinden jullie het erg/minder fijn om af en toe korte logjes voor bij te zien komen of liever elke keer lange logjes?

15 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik geef de voorkeur aan korte posts :)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geschreven weer, koffie doet inderdaad wonderen wat 'confidence' betreft. Ik vind korte stukjes leuker, dat leest iets vlotter:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk ook altijd dat ik heel wat ben als ik een bak koffie naar binnen werk. Met pijn en moeite, want ik lust helemaal geen koffie! Leuk geschreven. Ik vind een afwisseling van korte en lange posts leuk! :) Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Koop een saaie zwarte agenda en leg die op tafel als je koffie drinkt. Helpt ook altijd. :p

  Super leuk geschreven (zoals altijd)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De koffie wil mij nog niet volwassen laten worden, ik lust het op geen enkele manier.
  (Ik ben zo'n iemand die zelfs met chocoladapasta probeert de koffie lekker te maken, want koffie ruikt zo lekker en ik wil me zo graag even heel volwassen voelen, maar helaas het zit er nog niet in)

  (Oh en de site kan ik niet online zetten, ik zou misschien wat printscreens kunnen maken/ maarja het is ook niet heel mooi ofzo)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk geschreven!
  Btw, zwarte koffie is hemels.. Drink het al jaren.. Zwart, het liefst sterk en zonder suiker (vind dat suiker het een btje slapjes maakt). En de geur daarvan.. Hmm

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wow, hier ging iets fout.

   Verwijderen
  2. Anyway, die header, mijn god, hij is geweldig.
   En wat lullig dat je trouwens daarvoor een boete kreeg! Gelukkig helpt het meestal wel als je de klantenservice van de NS belt en een beetje zeurt, dan schelden ze die boete waarschijnlijk wel kwijt.

   Verwijderen
 8. Misschien moet ik koffie beginnen drinken. Ps: prijs voor de meest geweldige awesome header in de geschiedenis van de headers gaat naar jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke blog heb jij. Ik moet hier een voorbeeld aan nemen. Amen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldige schrijfstijl! En zwarte koffie... pff, niet aan beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik voelde me eigenlijk al heel stoer dat ik überhaupt koffie dronk (met heel veel melk en nog meer suiker), maar al mag ik dan nog zo onvolwassen zijn, aan zwarte koffie begin ik nooit van m'n leven (denk ik). Leuk geschreven weer, ik geef de voorkeur aan iets kortere posts!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen

OBLIVIATE © 2017
Template by Blogs & Lattes